AQUAJet

Beschrijving

Aquajet

Productinformatie
De AquaJet is speciaal ontwikkeld om na elk groeiseizoen in een brandschone kas te kunnen beginnen. Rijdend over het buisrailsysteem weet de machine de binnenkant van uw kas snel en grondig te reinigen. U kunt reinigings- of ontsmettingsmiddelen aanbrengen en de kas daarna met de hogedrukspuit van de Aquajet schoonspuiten.

De machine werkt zonder kabels, is hydraulisch aangedreven en kan worden geleverd met een traploos uitschuifbare mast of een optionele module voor het reinigen van teeltgoten.

Bel ons verkoopteam op: 0297-524919

 

Praktische informatie
De meeste telers reinigen ongeveer 1 hectare per dag (8 à 9 uur werk). Dat is het geval bij reiniging van zowel de kaswanden als het kasdek. Het vuil wordt meestal na een inwerktijd van 10 tot 15 minuten ervan afgespoten.

Afmetingen (L x B x H): 227 x 90 x 245 cm
Leeggewicht: ca. 550 kg

Als u ook de teeltgoten schoonmaakt, neemt dit extra tijd in beslag. De precieze tijd hangt af van de mate van vervuiling. De machine werkt met een snelheid van 15 tot 25 meter per minuut. Hoe erger de vervuiling hoe langzamer de AquaJet moet rijden en hoe langer duurt om de teeltgoten te reinigen.

Voordelen
- Gebruiksvriendelijk
- Snelle reiniging
- Besparing op arbeidskosten

Aquajet-2_-1920px

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Artikelnummer: 000111-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,