Schermdoek installaties

Beschrijving

Schaduw is te regelen

Productinformatie
Schaduw is essentieel voor een gezonde groei van gewassen in kassen. Hoewel elk gewas andere behoeften heeft als het om licht en warmte gaat, zijn de meeste gewassen niet bestand tegen vol zonlicht of hoge temperaturen.
Vooral in foliekassen kan de temperatuur snel stijgen tot niveaus die schade toebrengen aan planten en de vruchten en te veel licht en warmte kan leiden tot problemen met productie en kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar zonwering, energiebesparing, verduistering of temperatuurverlaging: het kan allemaal met het juiste schermsysteem! Niet alleen glazen Venlokassen kunnen baat hebben bij een schermsysteem. Met de juiste minimale aanpassingen zijn ze ook eenvoudig te implementeren in foliekassen. Afhankelijk van het type kas en de teeltbehoefte kunnen we een passend oplossing aanbieden.

Bel ons verkoopteam op: 0297-524919

Voordelen van een schermsysteem
-          Schermen kunnen het energieverlies beperken
-          zorgen voor een gelijkmatiger klimaat
-          Verduisteren.

De selectie van de doeken bepaalt de eigenschappen: energiebesparing, schaduwwerking, vermindering van lichtemissie, verduistering of een combinatie van deze eigenschappen.
De potentie om het kasklimaat te verbeteren leidt uiteindelijk tot meer opbrengst, een betere kwaliteit van groenten en,- of bloemen en een verlenging van de teeltperiode.

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.