Watertechniek installatie

Beschrijving

Spuitapparatuur tuinbouw

Wij kunnen u de nodige spuitapparatuur leveren voor de tuinbouw. We hebben de mogelijkheid om spuitapparatuur op maat te bouwen. Samen met u word gezocht naar de meest praktische en meest effectieve manier om gewasbeschermingsmiddelen te spuiten. Daarnaast staat het ontzorgen door service, advies en flexibiliteit centraal!

Al 40 jaar dé specialist in spuitapparatuur voor de tuinbouw
Al 40 jaar is Empas fabrikant van ijzersterke spuitapparatuur tuinbouw. De naam Empas staat niet voor niets voor Eenvoudige Machines, Praktisch en Altijd Safe. Het assortiment bestaat onder andere uit spuitbomen, spuitmasten, reinigingsmachines en spuitwagens (motorvatspuiten). De motorvatspuiten hebben een kenmerkend uiterlijk met de oranje polyethyleen tank en het hamerslag blauw gepoedercoate frame.

Toepassing
Empas spuitapparatuur is op diverse plekken in te zetten om gewasbeschermingsmiddelen toe te dienen, te reinigen of te nevelen. Onze apparatuur wordt veel gebruikt in de: sierteelt, groenteteelt, perk- en potplanten, vaste planten, fruitteelt, en boomkwekerij. De Empas motorvatspuiten werken vaak in combinatie met een spuitboom of spuitmast, maar worden ook vaak ingezet met een spuitrobot. Een spuitpistool behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bel ons verkoopteam op: 0297-524919

maxresdefault
51015055E12-Empas-Montana-Welten-Deurne-3

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.