Beschrijving

Watersilo’s: een sterk staaltje

Productinformatie
Water wordt vaak opgeslagen in watersilo’s. Zo’n silo kan een diameter hebben van 1 tot 32 meter en een hoogte van 1 tot 5,5 meter. De watersilo’s zijn duurzaam en eenvoudig te monteren. De stalen platen onderscheiden zich onder meer door hun vormvastheid en mechanische treksterkte. We kunnen de siloplaten ook voorzien van een bijzonder duurzame Plastisol coating.
Dit verlengt de verwachte levensduur van de silo tot 25 jaar of zelfs meer.

De waterdichte silobekleding is speciaal voor de opslag van water in de tuinbouw ontworpen. Deze zijn leverbaar in verschillende types en diktes, en is zowel geschikt voor de opslag van regenwater (schoon water) als voor recirculatiewater.

Om algengroei en verdamping te voorkomen, hebben we een breed assortiment aan afdekkings-mogelijkheden. Bovendien bevat het assortiment materialen die specifiek ontwikkeld en geschikt zijn voor opslag van water in landen met extreme klimatologische omstandigheden als hitte, koude en hoge UV-belasting.

Bel ons verkoopteam op: 0297-524919

Silobekledingen

Eigen Webpagina 'Silobekledingen'

Zwart polyolefine is een zeer hoogwaardige, polypropyleen folie, geschikt voor opslag van regen c.q. schoonwater en recirculatie water. met name geschikt voor toepassingen waarbij hoge eisen gesteld worden aan temperatuur en UV-bestendigheid en hoge chemische resistentie.

Zwart PVC is geschikt voor opslag van regen c.q. schoonwater en gechloreerd water tot 0,5 PPM.

Wit PVC een witte folie speciaal ontwikkeld voor export naar landen met een hoge UV belasting. Het materiaal is geschikt voor opslag van regen- en schoon water alsmede recirculatiewater. Bovendien heeft het een chloorbestendigheid tot 3PPM.

Blauw PVC een licht blauw folie speciaal ontwikkeld voor Hoge chloor gebruikers. Het materiaal is geschikt voor opslag van regen- en schoon water alsmede recirculatiewater. Bovendien heeft het een chloorbestendigheid tot 10PPM.

Zwart EPDM is een synthetisch hightech rubber met grote elasticiteit en duurzaamheid. De hoge bestendigheid tegen ozon- en Uv-straling alsmede de goede chemische resistentie maken dit materiaal zeer geschikt voor opslag van vrijwel alle soorten water in de tuinbouw.

 

Afdeksystemen
Accessoires Tanks

Sushilla Kouwen

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.