PlantPaper

Beschrijving

optimale groeiomstandigheden voor uw planten.

Productinformatie
De PlantPaper is een biologisch afbreekbare papieren hoes die groeimedia omhult en conventionele plastic potten of zakken vervangt. Anders dan andere papiersoorten op de markt laat het PlantPaper papier geen microplastic of lijm achter waardoor het biologisch afbreekbaar is. Het gaten patroon in het papier zorgt voor betere door luchting en vaak een snellere en verbeterde wortelstructuur van de jonge plant

Voortplantingssysteem
Het milieuvriendelijke PlantPaper van HSI biedt optimale groeiomstandigheden voor uw planten. Het unieke en baanbrekende open papieren patroon zorgt voor een betere luchtstroom naar het wortelsysteem en laat de fijne wortels groeien zonder beperkingen. Dit zorgt voor sterkere en gezondere planten met een kortere groeitijd in de kas en een langere verkoopperiode. PlantPaper geeft u de mogelijkheid om de beste kwaliteit aan uw klanten te leveren. PlantPaper kan worden aangepast aan alle plantpapier-systemen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Voordelen

  • Hogere luchtcirculatie
  • Gezondere en uniforme planten
  • Snellere beworteling en sterkere groei
  • Geschikt voor automatisering
  • Volledig duurzame oplossing
  • Besparing op arbeidskosten

 

Bel ons verkoopteam op: 0297-524919

LET OP WAT U ACHTERLAAT
Belangrijke verschillen tussen afbreekbaar, biologisch afbreekbaar en composteerbaar

AFBREEKBAAR

Afbreekbaar betekent simpelweg dat iets na verloop van tijd afbreekt. Tegenwoordig bevatten de meeste Paperpots die op de tuinbouwmarkt worden verkocht, plastic vezels die zullen worden afgebroken tot microplastic. Het is onzichtbaar voor het menselijk oog, maar het blijft plasticvervuiling.

COMPOSTEERBAAR
PLANTPAPIER
banaan

Bel ons verkoopteam op: 0297-524919 of stuur ons een email via onderstaand formulier:

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Categorie: Tag: