Scherm en krijtmiddelen

Beschrijving

Optimaliseer uw kasklimaat met schermmiddel

ReduSystems®
...biedt kwekers de mogelijkheid om het hele jaar door het zonlicht optimaal te benutten voor hun kassen. De producten sturen de inval van natuurlijk licht en warmte, om in elk seizoen het klimaat voor het gewas te optimaliseren – van een koeler klimaat in de zomer en meer licht in de winter, tot diffuus licht en verandering van het lichtspectrum.

ReduSol

 

ReduSol is een schermmiddel dat energie van de zon in hoge mate reflecteert. Het is slijtvast en zeer eenvoudig te verwijderen met ReduClean. ReduSol is al jaren de logische keus voor het beschermen van de teelt tegen een teveel aan warmte en licht.

Elk schermmiddel heeft zijn eigen sterke punten. Welk middel het meest geschikt is voor uw situatie, hangt voornamelijk af van het gewas en soms van de variëteit. ReduSol weert zonlicht over het hele spectrum. Afhankelijk van het klimaat kunnen zowel lichtbehoevende als schaduwminnende gewassen baat hebben bij ReduSol.


Extra informatie - technisch / varianten (NL):
Pallet afmeting: 100x120x110
Verpakking: Emmer à 20 kg
Aantal per pallet: 33 stuks

ReduHeat
ReduFuse
ReduFuse IR
ReduClean

Sudlac
...zeg aan / uit, deze verven bieden na verloop van tijd een stabiel resultaat tot ze worden verwijderd dankzij het bijbehorende reinigingsproduct. Dit assortiment combineert schaduw- en diffusieoplossingen en stelt telers in staat controle te houden over wanneer de coating wordt verwijderd.

Eclipse LD

 

Eclipse® LD is een duurzame witte kleurverf voor kassen, tunnels en schuilplaatsen. Het product beschermt planten tijdens het seizoen tegen overtollig licht en warmte en kan buiten op alle soorten kassen worden toegepast. Eclipse LD moet voor het spuiten worden verdund met water en kan in veel situaties worden gebruikt, waardoor het een onmisbaar product is voor de tuinbouw over de hele wereld. Eclipse LD is zeer duurzaam en gemakkelijk te verwijderen met Topclear wanneer nodig.


Extra informatie - technisch / varianten (NL):
Pallet afmeting: 100x120x110
Verpakking: Emmer à 20 kg
Aantal per pallet: 33 stuks

Transpar
Optifuse
Optifuse IR
TopClear

Bel ons verkoopteam op: 0297-524919 of stuur ons een email via onderstaand formulier:

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Categorieën: , Tag: