Color-logo_-white_green_WEBSITE-1000px

Het beste van twee werelden

 

HSI is in 2005 opgericht door drie compagnons en combineert vanaf het begin het beste van twee werelden: die van de kweker en die van de toeleverancier. Richard Heemskerk, afkomstig uit een telersgezin en Nico van der Spek, boerenzoon en werkzaam bij een toeleverancier zagen in de dagelijkse praktijk de nodige verbeterpunten voor hun branche. Samen met Willem Bakker hebben ze toen besloten het zelf te gaan doen en dat bleek een gouden keuze. HSI is inmiddels gegroeid tot een succesvol bedrijf van 29 mensen en heeft naam gemaakt als een bedrijf waar ze er alles aan doen om de teler aan meer groei en rendement te helpen. Advies en maatwerk staan daarbij hoog in het vaandel. HSI is inmiddels actief in meer dan 25 landen.

Missie

Bij HSI is onze missie: we leveren geen producten, maar we leveren groei. Dat doen we door onze klanten te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. En door altijd met ze mee te denken en verbeteringen aan te dragen voor hun bedrijfsvoering waardoor hun rendement omhoog gaat.

Visie

Bij HSI kijken we positief naar de toekomst en zijn er van overtuigd dat we samen met onze klanten gaan toewerken naar een steeds duurzamere glastuinbouw. Als toegevoegde waarde en meedenkende organisatie gaan we hierbij gelijk op met onze telers, waardoor we allebei verder kunnen groeien.

We denken met je mee

HSI is een one stop shop waar je als teler echt alles kunt vinden om je bloem, plant of vrucht te laten groeien. Maar we zijn meer dan dat. Onze kracht is dat we met je meedenken en producten en ideeën aandragen die echt iets toevoegen. Die leiden tot een verbetering in je teelt of die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je duurzamer kunt gaan telen. We proberen je daarbij helemaal te ontzorgen. Al onze medewerkers zijn specialisten op hun gebied en dragen graag hun kennis en expertise actief op je over. Bovendien hebben we een echte telersmentaliteit. We doen wat we zeggen en andersom. En is er een keer een probleem, dan nemen we onze verantwoordelijkheid en lossen het op.
Zo simpel is het.

_NJ_0317_On1_750px

Wat zeggen onze klanten over ons?

Rainer E. Boehme

We werken met HSI sinds dag 1 dat zij zijn opgestart in 2005. We hebben altijd genoten van hun professionaliteit en dynamiek. Hortus kent geen “Nee” ze zoeken altijd naar een manier om de producten die ik nodig hebt te krijgen en bij mij te krijgen in Mexico, hoe ingewikkeld het ook mag zijn.
Rainer E. Boehme • Eigenaar Chiapas Flower • Mexico

Ronald Vijverberg

Erg plezierig om zaken te doen met mensen die echt begrijpen waar je het over hebt als je ergens om vraagt. De praktische kennis bij Hortus helpt om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. Prijs - Kwalitieit verhouding voor mij is Hortus no 1.

Ronald Vijverberg • Algemeen directeur Florensis • Ethiopië

Paul & Anita van Adrichem

Wij houden ervan om met HSI te werken. Ze zijn altijd bereid opzoek te gaan naar de spullen die wij willen hebben. Ze zijn professioneel en schakelen heel snel. Ik zou ze aan iedereen aanraden, niets is te uitdagend voor ze. “petje af voor jullie bij HSI”.

Paul en Anita • Eigenaren Westland Greenhouses • Canada

Philippe Veys

Als Herburg roses zijn we nu al jaren lang klant bij HSI. We hebben hun ontwikkeling van dichtbij meegemaakt en we vinden het bijzonder prettig om met HSI zaken te doen. HSI staat voor een goede en vlotte service waarbij een afspraak een afspraak is.

Philippe Veys • Directeur/Co -Owner Herburg Roses • Kenya & Ethiopië

George de Groot

George de Groot Laser Grading & Excavating die houdt zich bezig met het installeren van teeltvloeren in Canada. We zijn extreem onder de onder de indruk van hun expertise, flexibiliteit en klantenservice. Ze geven klantgericht advies wanneer je het nodig hebt, en ze buigen heel makkelijk met je mee als er veranderingne gemaakt moeten worden. Ze zijn snel met antwoorden op alle vragen die we hebben. Wij werken al 10 jaar met ze, we zullen blijven werken met ze voor al onze toekomstige projecten en we raden HSI ten zeerste aan bij iedereen.

George de Groot • Owner of George de Groot Laser Grading & Excavating • Canada

Peter Vogt

Ik heb een geweldige ervaring met HSI. Wat ik voornamelijk op prijs stel zijn de snelle antwoorden en communicatie ondanks de verschillende tijdzones waar we in leven, zowel doordeweeks als in het weekend en de constante updates van onze lopende bestellingen. De prijzen zijn zeer competatief wat ons bedrijf enorm veel geld heeft bespaard. Ik kijk ernaar uit om onze relatie met HSI te versterken in de aankomende jaren.

Peter Vogt • Mede-Eigenaar Pelee Acres inc. • Canada