Hortus Supplies International, opgericht in 2005
HSI combineert vanaf het begin het beste van twee werelden: die van de kweker en die van de toeleverancier. Richard Heemskerk, afkomstig uit een telersgezin en Nico van der Spek, boerenzoon en werkzaam bij een toeleverancier zagen in de dagelijkse praktijk de nodige verbeterpunten voor hun branche.
Ask Richard for more!

Missie / Visie

Bij HSI is onze missie: we leveren geen producten, maar we leveren groei. Dat doen we door onze klanten te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. En door altijd met ze mee te denken en verbeteringen aan te dragen voor hun bedrijfsvoering waardoor hun rendement omhoog gaat. Bij HSI kijken we positief naar de toekomst en zijn er van overtuigd dat we samen met onze klanten gaan toewerken naar een steeds duurzamere glastuinbouw. Als toegevoegde waarde en meedenkende organisatie gaan we hierbij gelijk op met onze telers, waardoor we allebei verder kunnen groeien.

 

We denken met je mee!

HSI is een one stop shop waar je als teler echt alles kunt vinden om je bloem, plant of vrucht te laten groeien. Maar we zijn meer dan dat. Onze kracht is dat we met je meedenken en producten en ideeën aandragen die echt iets toevoegen. Die leiden tot een verbetering in je teelt of die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je duurzamer kunt gaan telen. We proberen je daarbij helemaal te ontzorgen. Al onze medewerkers zijn specialisten op hun gebied en dragen graag hun kennis en expertise actief op je over. Bovendien hebben we een echte telersmentaliteit. We doen wat we zeggen en andersom. En is er een keer een probleem, dan nemen we onze verantwoordelijkheid en lossen het op.
Zo simpel is het.

HSI blog

Crop rotation and greenhouse cleaning: the necessity and steps in a row

Crop rotation — De teeltwisseling zet de toon voor de volgende stap in jouw teeltcyclus. Hoe voer je deze goed uit en waar moet je op letten?
Lees verder

How can we help you?

Do you have a request or a comment about our services, products or do you just have a question. Then contact us!

Call our sales team at: +31 0297 5249 19
Mail us at: info@hsibv.com